PytaĹeĹ i mnie, i Naseda, i Falcone od wszystkich dostaĹeĹ odpowiedĹş 'nie, nie ma' wiÄc przyjmij do wiadomoĹci Ĺźe go nie dostaniesz. Nie proĹ juĹź wiÄcej, bo na nic siÄ to nie zda...
SÄ style do phpBB by przemo, ktĂłre moĹźna pobraÄ. Jednak SkazzzaRox, to najprawdopodbniej, albp jakiĹ zmodyfikowany przez jakiegoĹ znawcÄ phpBB (najprawdopodbniej, to Nasedo ). Pozdrawiam!
SÄ style do phpBB by przemo, ktĂłre moĹźna pobraÄ. Jednak SkazzzaRox, to najprawdopodbniej, albp jakiĹ zmodyfikowany przez jakiegoĹ znawcÄ phpBB (najprawdopodbniej, to Nasedo ). Pozdrawiam!
O lol. AleĹ teraz siÄ wypowiedziaĹ beznadziejnie. xD
Cytat:
Jednak SkazzzaRox, to najprawdopodbniej, albp jakiĹ zmodyfikowany przez jakiegoĹ znawcÄ phpBB
No wytĹumaczyĹem temu kolesiowi, Szpierdalaj, Ĺźe nie pobierze tego stylu bo najprawdopodbniej nie ma go nigdzie udostÄpnionego. A dlaczego, to napisaĹem w poĹcie powyĹźej
PS. Wiem, Ĺźe jestem tak mÄ dry, Ĺźe czasem mnie trudno zrozumieÄ, ale postarajcie siÄ czasem mi dorĂłwnaÄ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum