A ja uwielbiam ogladac tv mam b. duzo ciekawych programow i moge sobie zamawiac fajne filmy ( ktore niedawno byly w kinie) czasem jest pare filmow w tym samym czasie i nie wiem co obejzec
Discovery rzÄ dzi! Poza kanaĹami popularnonaukowymi to praktycznie nic ciekawego w telewizji nie ma. Same powtĂłrki. Dobrze, Ĺźe sÄ jeszcze filmy na "kompa".
_________________ Powiewa flaga gdy wiatr sie zerwie, a na tej fladze biel jest i czerwieĹ
czerwieĹ to miĹoĹÄ, biel - serce czyste, piÄkne sÄ nasze barwy ojczyste
pieprzÄ gĹupoty bardzo czesto, jeden z najlepszych przykladow to telewizja i kibice ... poprostu lepiej pieprzyc sie nieda .. oj duzo mogl bym wymieniac ale niechce mi sie pisac o takich bĹachostkach..
zapamietajcie kazdy redaktor, redaktorka to pi**
_________________ Powiewa flaga gdy wiatr sie zerwie, a na tej fladze biel jest i czerwieĹ
czerwieĹ to miĹoĹÄ, biel - serce czyste, piÄkne sÄ nasze barwy ojczyste
Hm.... a no racja - czasami sÄ nudy w TV Ale jeĹźeli juĹź to oglÄ dam MTV, Animal Planet, Discovery albo jakieĹ bajki (widocznie jeszcze nie wyrosĹam z nich )
Telewizja to rzecz, ktĂłrÄ uwaĹźam za najfajniejszÄ po za komputerem!
Nawet jeĹźeli nie ma nic do oglÄ dania, to zawsze moĹźna wrzuciÄ VHSa czy DVD
(doskonaĹe staĹo siÄ doskonalsze, drugi wyprzedziĹ pierwszego, ale VHS teĹź jest spox )
Jednak, jeĹźeli sĹowo "telewizja" rozumieÄ, jakby to byĹa kablĂłwka, to zawsze moĹźna dojĹÄ do komputera
JeĹli mam byÄ szczera, to zdecydowanie wole sĹuchaÄ muzyki, wejĹÄ na internet czy wyjĹÄ na spacer, od oglÄ dania telewizji...
No, chyba, Ĺźe to ma byÄ jakiĹ dobry film na DVD, to wtedy taaak...
Ale ogĂłlnie filmĂłw w TV nie oglÄ dam...
Wysłany: 2005-04-27, 12:02
PolecajÄ cy forum: Pelagia spod 3....
nie lubie tv bo moge ogladac godzinami cartoon networ i minimax.... phi no i mtv vive 4funtv discovery animal planet i real tv... Hbo Czasami i to wszytsko... powinni zrobic tv na kompa....
Ja rzadko ogladam TV.Nie siedzÄ przed telewizorem i przeĹÄ czam progamy.Mam swoje ulubione seriale i programy i kiedy siÄ zaczynajÄ to wĹÄ czam telewizor, a jak jest zajÄty to idÄ do kompa bo tam mam kartÄ telewizyjnÄ (czy jak to siÄ tam zwie)i tam mogÄ ogladaÄ TV (wygoda bo oglÄ dajÄ c moĹźna jednoczeĹnie serfowaÄ po internecie )
_________________ Jestem... no wĹaĹnie, jaka ja jestem ? !
a tak poza tym : ANTYsĹit gĂłrÄ !
...telewizja po wysysacz czasu...nawet jesli nie ogladam to i tak zawsze leci...chocby jakis gloopi kanal muzyczny...bez tv sie juz nie da zyc...przynajmniej jabym juz chyba nie potrafil...no chyba ze by mi tv zabrali wtedy moze jakos by sie dalo <lol>
Zbyt czÄsto jakoĹ nie oglÄ dam telewizji, ale gdy juĹź zaczne oglÄ daÄ to wĹÄ czam kanaĹ Eurosport, Polsat Sport, Discovery, Animal Planet, Viva...W sumie to tylko one sa fajne i warte oglÄ dania...WiÄcej raczej nic...
Telewizja dobra rzecz
W sumie ostatnio bardzo rzadko oglÄ dam TV... wĹaĹciwie to ostatnio oglÄ dam jedynie "M jak miĹoĹÄ", "Na wspĂłlnej"... czasami jak siÄ nudzÄ, komp zajÄty, to skacze po kanaĹach bez przerwy albo oglÄ dam Vive, czy jakieĹ bajki
_________________ Czasem marzÄ widzÄ c rzeczy, ktĂłrych nie ma
Ĺťe Ĺwiat siÄ zmienia
Ĺźe wszystko kiedyĹ bÄdzie lepsze
Ĺťe sĹowa, ktĂłre mĂłwiÄ nie rozpĹynÄ siÄ na wietrze
Ĺťe co dziĹ szepczÄ, jutro wykrzyczÄ gĹoĹno
Wysłany: 2005-07-09, 15:25
PolecajÄ cy forum: Top lista
Ostatnio ograniczam siÄ do ulubionych seriali i wiadomoĹci. I to nie zawsze mam czas. Tak ogĂłlnie to lubiÄ oglÄ daÄ TV, ale jest zdecydowanie za duĹźo reklam.
ja ogladam duzo telewizji ale niecierpie reklam............... ok 2 godz dziennie..........
coprawda mam 4 kanaly polstie w tym polonia..............(gowno) ale jest niemieckie mtv itp:]
Ostatnio zmieniony przez WishMaster 2005-07-18, 23:39, w całości zmieniany 1 raz
TelewizjÄ oglÄ dam dwa razy dziennie, jak siÄ obudze i jak ide spaÄ. Chyba, Ĺźe mi siÄ nie chce lub na odwrĂłt to oglÄ dam troche wiÄcej/mniej. Ostatnio nie ma nic ciekawego...
eh telewizja...szczerze to oglÄ dam moze 1-2 godziny dziennie
no nie ma co oglÄ dac, raz na rok puszcza cos fajnego...a takto tylko powtarzajÄ
co swieta to Kevina, Titanic i takie tam....eh
_________________ 'w Ĺźyciu piekne sÄ tylko chwile...'
R.R
Ja lubiÄ Animal Planet i Discovery. A na komercyjnych programach teĹź czasem trafi siÄ fajny film czy serial.
kocham discovery. dodaĹabym jeszcze national geographic.
natomiast nasza cudowna telewizja publiczna to jedno wielkie g*o.
albo leci odmóşdĹźajÄ ca papka w stylu "plebania", "na dobre i na zĹe" albo fily sprzed lat kilku, ktĂłre lecÄ po raĹź enty.
do tego raczy siÄ nas ciÄ gĹymi powtĂłrkami kabaretĂłw albo niekoĹczÄ cymi siÄ benefisami osĂłb znanych, ktĂłre co rusz majÄ jakieĹ okazje do ĹwiÄtowania.
co mnie obchodzi, Ĺźe nina terentiew na urodziny?! lepiej by schudĹa, bo jak siÄ Ĺmieje to babie oczu nie widaÄ.
i za co pĹacimy abonament?! za mega shit: Ĺźadnych programĂłw edukacyjnych, Ĺźadnej rozrywki na poziomie wyĹźej jak brukowym.
czy szanowna rada nie jest w stanie zroumieÄ, Ĺźe jednak Polacy nieco czytajÄ i Ĺźe jednak wbrew pozorom majÄ inne zainteresowania niĹź losy setek wymyĹlonych "prawdziwych" polskich rodzin?! zamiast ĹadowaÄ kasÄ w te badziewne seriale (swojÄ drogÄ wĹasnie kasÄ z naszych abonametnĂłw) zainwestowanoby w ambitniejsze produkcje.
ile jest na przykĹad programĂłw o ksiÄ Ĺźkach? ile jest programĂłw muzycznych (dobrych a nie promujÄ cych nieuleczalne przypadki w stylu mandaryny)? a programy edukacyjne? czy choÄby dobre filmy (no... czasem coĹ w "kocham kino" poleci... tyle Ĺźe 10 razy ten sam film)
jednyne co lubie w publicznej telewizji to "1 z 10".
[ Dodano: 2005-07-30, 18:04 ]
CzaHa napisał/a:
KNYF napisał/a:
szczerze TV strata czasu maĹo co siedze no chyba ze juz nie mam nic do roboty... ale wole posiedziec na kompie i poczytaÄ co sie dzieje na tym forym
albo sie na**bac
jeĹli caĹy Mielec wyglÄ da tak jak wy, to nigdy tam nie pojadÄ.
_________________ Z rzeki szĹa wczesna. KochaĹa. ChyliĹa szczÄĹliwÄ gĹowÄ. PachniaĹa porankiem ciaĹa, mydĹem migdaĹowem. Teraz niosĹa kobiece znuĹźenie zakochane, ĹźeĹskie peĹne owoce,
w toni wodnie widziane...
Eurostort rzadzi. Discovery Animal Planet and National Geographic wymiata...
Obecnie nie ogladam TVP1, TVP2, TVP3, Polonia... nie..
Ostatecznie TVN, Polsat, ale ostatecznie..
Telewizja sie starzeje.
Wlasciwie to ogladam tylko wiadomosci. Czasami zdarzaja sie fajne filmy ale to raczej wyjatki potwierdzajace regule... Telewizja zostala stworzona na potrzyby seriali...
_________________ UjrzaĹem bowiem, przysiÄgam, şóĹtofioletowy siniak na uroczym udzie nimfetki, (...)nic moĹźna by sÄ dziÄ nie staĹo na przeszkodzie, Ĺźeby mĂłj muskularny kciuk wkradĹ siÄ (...) nic ponadto.... ("Lolita" V. Nabokov)
TV oglÄ dam ,ale tylko czasami -jak jest jakiĹ dobry film.
Raz przez jakies 2 msc.nie widziaĹam telewizora na oczy i jakos mi go nie brakowaĹo ,a juĹź nawet nie mĂłwiÄ o wakacjach jak leciaĹy same powtĂłrki ... :kwasny:
"Telewizja jako jedyna tu rozrywka, wolny czas poza programem, Ĺźe aĹź gĹupio siÄ przyznac". OsobiĹcie jestem przeciwnikiem telewizji, a zaczÄĹo siÄ to od tego, Ĺźe w szkolnym ToiToiu;) przeczytaĹem wlepke gĹoszÄ cÄ "WYĹÄCZ TELEWIZOR ZACZNIJ MYĹLEC". Gdy siÄ tak zastanowiĹem zauwarzyĹem, Ĺźe telewizja robi papke z mĂłzgu... nie puszczajÄ nic pozytywnego, w wiadomoĹciach nic innego jak tylko Ĺmierc, wojny i nowe zakazy Pozatym narzucajÄ nowe mody ( I HATE MODA ). StraszÄ ludzi nonstop a potem ludzie siÄ bojÄ na ulice wyjsc i chodzÄ tylko chodnikami bojÄ c sie, Ĺźe ktoĹ zaraz ich napadnie ("Strach jest poczÄ tkiem poraĹźki"). Pewnego dnia dowiedziaĹem sie, Ĺźe w TV byĹ program "Pod napiÄciem" czy cos w tym guĹcie i poĹwiecony on byl temu, Ĺźe pewne dziecko po oglÄ dnieciu bajki o Pocemonach wyskoczyĹo z balkonu krzyczÄ c "Pikaczu ratuj mnie!" i siÄ zabiĹo... rzecz fakt smutna, ale gĹupota ludzka nie zna granic ( nie karzcie dzieciom wierzyc w bajki, bo moze to doprowadzic wĹasnie do czegos takiego ). Pozatym telewizja jest najlepszym Ĺrodkiem do manipulacji ludĹşmi, takim samym zresztÄ jak koĹcióŠkatolicki. Owszem oglÄ dam czasem TV, ale najpierw sprawdzam na necie czy jest tam jakiĹ fajny film warty obejrzenia. W przeciwnym razie pozostawiam telewizor kurzowi do dyspozycji;) Peace!
Wysłany: 2006-03-22, 20:02
PolecajÄ cy forum: Anda
Telewizja jest wrÄcz szkodliwa dla zdrowia. Robi papkÄ z mĂłzgu. CzĹowiek poprostu szukajÄ c odpoczynku usiÄ dzie na fotelu i wĹÄ czy telewizor. BezmyĹlnie siÄ patrzy w ekran. Badania wykazaĹy, Ĺźe telemaniacy nie wysypiajÄ siÄ, coraz wolniej myĹlÄ i zaniedbujÄ rodzinÄ, pracÄ, naukÄ, przyjacióŠi wszystko co majÄ dookoĹa!
_________________ Jam z zamku Camelot, i co siÄ Ĺmiejesz, Gość ?
Dodam jeszcze, ze czĹowiek jest po prostu zmÄczony i pada na fotel. WĹÄ cza telewizor i bezmyĹlnie gapi siÄ w szklany ekran. AkcentujÄ sĹowo "bezmyĹlnie" , bo telewizja nie potrzebuje myĹlenia. Reporterzy tylko szukajÄ sensacji, i nie sprawdzajÄ chociaĹź czy to jest prawda. CzĹowiek to przyjmuje jako prawdÄ. Potem jest zamieszanie.
Komercja, komercja to mnie wĹaĹnie irytuje, bawi siÄ w to liroy tak ten maĹy ch*jek.
NienawidzÄ telewizji, wszystko co zostaĹo stworzone do puszczenia w polskiej TV jest syfem niemiĹosiernym, a jeĹźeli coĹ zostaĹo stworzone nie po to (np. filmy) to i tak zostanie zniszczone piÄtnastominutowymi przerwami na najdebilniejsze kretyĹstwa jakie da siÄ zobaczyÄ na tym Ĺwiecie - reklamy.
Telewizja czy ja wiem. Ja prawie wogole nie ogladam. sa takie dni ze przez caly tydzien nie wlaczam. Powody:
1. Nie ma nic ciekawego
2. nie mam czasu
3. wole spedzic czas z przyjaciolmi
to ostatnie jest najwazniejsze
ja rzadko oglÄ dam telewizje nie mam czasu
bo pisze na 5 forach i to jest lepsze od oglÄ dania TV
i pokazujÄ tylko politykÄ to juĹź jest nudne
_________________ ZamyĹlona caĹymi dniami chodzÄ...
Kontakt z rzeczywistoĹciÄ czasem siÄ zrywa...
Wzrokiem za TobÄ wszÄdzie wodze...
Gdy CiÄ nie ma Ĺezka sĹona powoli spĹywa...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum