Wys³any: 2007-03-19, 21:27 BojÄ™ siÄ™ PolecajÄ…cy forum: tak
Witam,
Dostałem groźbę na PW oto jej treść:
Cytat:
Witam,
przypominam, zę w sierpniu pożyczyłeś ode mnie 120 azzzów. Miałeś oddać forsę we wrześniu, lecz mi jej nie oddałeś. Naliczyłam Ci odsetki 10% miesięcznie, a to już gigantyczna suma. Jeżeli w tej chwili nei oddasz mi tych 120 azzzów, możesz być pewny, że nei dość że będziesz miał odsetki, to do tego dowie się o tym całe forum. Mam nadzieję, że się rozumiemy?
Pozdrawiam
Angel vel Anda
W związku z tym proszę o ukaranie grożącej mi osoby, ponieważ w obawie o mnie i moją rodzinę nie czuję się pewnie obecnie na tym świecie. Mam nadzieje na zrozumienie mojej trudnej sytuacji i jakieś rezultaty mojej prośby.
Chciałbym również powiedzieć, że pożyczyłem 100000 azzzów, ale to nie powód, aby mnie mastur.... straszyć.
Słyszysz, Gebber? Zrób tak jak kolega rivk radzi
A tak na serio, powinieneś docenić to, że jestem dla ciebie wspaniałomyślna i nie żądam od ciebie gigantycznych odsetek. Ale jeżeli w ciągu tego tygodnia (tzn. do niedzieli) nie spłacisz 120 azzzów, naliczę ci odsetki - jasne?
A Szanowną Administrację (XDD) przepraszam za włączanie się w temat, ale potrzeba, żeby Skazzza dowiedziała sie, komu nie należy pożyczać.
PS. Gebber - obiecuję tobie przy całej skazzzie, że od tej chwili, jeżeli na moim koncie nei będzie 120 azzzów więcej od ciebie, to będę ci spamować PW.
1232453 (12.08.06 14:00): Cześć, to ja Gebber, pożyczysz mi parę azzzów?
Anda (12.08.06 14:01): Cześć, jasne że tak. Ile?
Gebber (12.08.06 14:02): 120
Anda (12.08.06 14:03): Kiedy oddasz?
Gebber (12.08.06 14:04): Wezmę na raty, oddam ci we wrześniu
Anda (12.08.06 14:05): ok, a jak się spóźnisz to będzie 10% odsetek miesięcznie, ok?
Gebber (12.08.06 14:06): ok
No i co, panie Gebber? NIGDY nie pożyczałeś ode mnei azzzów?!
Lepiej zajmij się pisaniem książki. Oczywiście głupio wyglądał by ten post, gdybym nie napisał - już nie mogę doczekać się niedzieli. To że pożyczyłaś to Twoja sprawa, która tkwi w głupocie.
Gebber proponuje ci program ochrony świadków XDXDXD
_________________ Naukowiec z Argentyny, po długotrwałych studiach, odkrył, że ludzie z niskim poziomem inteligencji czytają posty na forach trzymając rękę na myszce.
i Gebber 97 letni chłopak boi się 12 latki? a po za tym Angel to zwykłe dziecko, musi dostać to co chce bo się poryczy, nie zwracajcie uwagi na TROLLA!
Gebber, sory ,ale PW to wiadomość prywatna i nie należy jej nagłośniać
wina jest po obu stronach i nie udawaj niewiniÄ…tka
Angel, na drugi raz nie pożyczaj mu
_________________ Zamyślona całymi dniami chodzę...
Kontakt z rzeczywistością czasem się zrywa...
Wzrokiem za Tobą wszędzie wodze...
Gdy Cię nie ma łezka słona powoli spływa...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum