Z caĹÄ przykroĹciÄ muszÄ stwierdziÄ, Ĺźe coraz bardziej zaczynam nienawidzieÄ JÄzyk angielski.
A wszystko przez jednÄ , wiedĹşmowatÄ nauczycielkÄ. =/
Historia... facet co lekcje (mĂłj wychowawca ) pyta z reformacji, dat i z tych innych gĂłwien.. przeble. Fizyka, bo jest dla mnie za mÄ dra i trudna i jej nie kumam Oo. Chemia, od czasu do czasu, ale raczej nie lubiÄ bo te wzory trzeba umieÄ i te rĂłwnania ktĂłre w ogole nie rozumiem... Angielski, babka mnie zraziĹa strasznie do tego przedmiotu.. jest taka wredna szuj*, Ĺźe szok. Wf, babka jest gĹupia. Niemieckiego, bo to nudne.. No i to chyba wszystko
dla mnie muzyka jest najbardziej zryta te nuty .. pauzy ... nie wiadomo co a tak to nie mam nic do innych przedmiotĂłw ... no chyba Ĺźe do Histry ... bo baba teĹź jest nieĹşle zryta
lol... ostatnimi czasy wszyscy bojÄ siÄ chemi: co tydzieĹ kartkĂłwka: 1 blÄ d - 3 reszta paĹy... xD ale ogĂłlnie jest spox... mam 3 -3 ... potem majza... :zly: ni chu..a cza sie zaczÄ Ä uczyÄ...ale nie dziĹ.....xD
WishMaster ... gdybym ja miaĹ chociaĹź troszke chÄci do nauki to by byĹa eureka ... jak przychodze ze szkoĹy to odrazu do kompa a lekcje odrabiam '' na kolanie '' Ĺźe tak powiem ... czyli od niechcenia .... buda to najgorsze co moze byc
ja z wami nie rozmawiam o chÄci do nauki, tego to nawet w sobie troche mam, ale mam takiee... psychiczne zaparcie :cool:, poprostu niemoge sie uczyÄ....ne wem czemu
ja przed chwila siadĹem do matmy ... nie wiedziaĹem 3 przykĹadĂłw ( jutro mam sprawdzian ) moja typowa reakcje to '' Pier***le nie robie '' i siadĹem do kompa .. a przy matmie siedzialem z 20 min
Dlamnie najgorszy w tym sezonie jest J niemiecki kurw juĹź 4 na czysto mam i ja niewiem co to bÄdzie;/ Niewiem czego ale myli mi sie z francuskim bo w gim miaĹem go ale to byĹo 2 lata temu takĹźe niewiem A tak to wogĂłle chcialem zauwaĹźyÄ Ĺźe nienawidze tego przedm. (niemieckiego)
PO<<<< najgluprzy przedmiot.
facet od PO (Kapitan Planeta) jest powalajaco glupi zabawne Ĺźe kolezanka tez ma idiote od PO a ostatnio mama opowiadala ze jej nauczyciel od PO tez byl glupi... to zart? niemozliwe zeby wszyscy od PO byli nienormalni...
Od dzisiaj religia, a rodzice mi nie pozwalajÄ siÄ wypisaÄ a katechetka jest tak gĹupia Ĺźe to siÄ nawet w moim wielkim mĂłzgu nie mieĹci... Sajgon zrobiĹa dziĹ na maxa...
Potem wyĹźyĹa siÄ na klasie jak mnie wywaliĹa na modlitwÄ Ĺźe siÄ nie pomodlili
A tÄ uwagÄ co mi wpisaĹa i powiedziaĹa chyba dam do tematu o najĹmieszniejszych uwagach...
Od dzisiaj religia, a rodzice mi nie pozwalajÄ siÄ wypisaÄ a katechetka jest tak gĹupia Ĺźe to siÄ nawet w moim wielkim mĂłzgu nie mieĹci...
ja na szczÄscie nie chodze juz na religie
nie wyrobiĹam, kiedy katechetka powiedziaĹa, ze antykoncepcja to zabojstwo...
takie robienie wody zamiast mozgu
oczywiscie moja znienawidzona fizyka(babke lubie ale poza lekcja na przerwie (smiejemy sie,gadamy na tematy pozafizyczne itd.)) pozatym angielski[(naucza moja swidrata wychowawczyni)i znienawidzony niemiecki(dostalismy jakas mloda swiezo po studiach w niemczech a przedtem mielismy super goscia austryjaka i byl luz na lekcji)
Objasnienia 1Swidrata- osoba z zezem np rozbierznym (poatrzy na ciebie bierze sciage kolerzance z ostatnij lawki:)) )
Ostatnio zmieniony przez karola 2007-05-07, 23:19, w całości zmieniany 2 razy
Ja nienawidze Biologii. Pomimo tego, Ĺźe wyciÄ gam na 4+ to chyba nigdy nie przekonam sie do nauczycielki. Ma z 60 lat a ubiera siÄ jak nastolatka BLEEE
ZnienawidziĹam techniki. Dobrze, Ĺźe w szĂłstej klasie jej nie ma. Ale nasz technik jest okropny. Zrobisz jeden maĹy bĹÄdzik i szansa na piÄ tkÄ znika. CaĹa klasa go nie lubi.
_________________ ZamyĹlona caĹymi dniami chodzÄ...
Kontakt z rzeczywistoĹciÄ czasem siÄ zrywa...
Wzrokiem za TobÄ wszÄdzie wodze...
Gdy CiÄ nie ma Ĺezka sĹona powoli spĹywa...
FIZYKA TO GĹUPI DEBILNY PORYPANY GUWNIANY OBZRANY POJEBA**** PRZEDMIOT I JESTEM ZAGROZONY BO BABA GDY SIE IDZIE NA POPRAWE I DOSTANIE SIE 1 TO ONA WPISUJE ĹźALLLL ALE POPRAWIE
A jako, Ĺźe w szĂłstej klasie odpadĹy mi plastyka i technika, to teraz pozycjÄ numer jeden jest przyroda. Po co w ogĂłle wkuwaÄ te wszystkie informacje o klimacie, Ziemi, itp.?
[ Dodano: 2008-06-08, 16:32 ]
a sĹyszaĹ ktoĹ o takim przedmiocie jak "WSiGI"(wyszukiwanie selekcjonowanie i gromadzenie informacji)? ;p he, uczÄszczam a nie wiem co to jest;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum