Witam jestem tu nowy wpadĹem niechcÄ cy i mam nadzieje Ĺźe mi sie tu spodoba. Mam jedno pytanko: Czy reklama innych serwerow (kulturalna reklama) jest tu zabroniona? Heh dzieki za odpowiedĹş.
Generalnie imiÄ mam ale wole jak siÄ na mnie mĂłwi RENTGEN. Jestem jeszcze mĹody ale to zobaczymy jak dĹugo. Lubie kompy ale nie znam siÄ na nich aĹź tak jakbym chciaĹ hehe Uwielbiam pisaÄ na trudne tematy, na ktĂłre kaĹźdy moĹźe mieÄ inne zdanie i trzymaÄ siÄ swego ^^ Nie mĂłgĹym nie wspomnieÄ Ĺźe jestem gĹupi. To takie maĹe ostrzeĹźenie dla tych co mnie jeszcze nie znajÄ . Idiotyzm poprostu wychodzi ze mnie drzwiami i oknami ktĂłrych nie posiadam
Spam? Gdzie ten spam bo nie widze. Zawsze myĹlaĹem Ĺźe zbaczanie z temtu nazywa sie offtop. I za to moĹźna dostaÄ warna ale chyba nie w witaniu sie ;]
_________________ I love shit but trampek i obuwie sportowe...
Angel[Anda], ty mialas napisac mi prace magisterkÄ i inne gĂłwna, przelaĹem ci azzy a ty mnie wydymalas i ucieklas. Domagam sie towaru, za ktory zapĹaciĹem albo to sie skonczy w sadzie.
To nie przykazanie tylko jakiĹ shit. Chyba po to jest regulamin Ĺźe wyznacza gdzie moĹźna dostaÄ a gdzie nie. Ale wydaje mi sie Ĺźe w przywitaniu nie ma jak dostaÄ warna.
_________________ I love shit but trampek i obuwie sportowe...
Aha, widzisz, panie Rentgenowski! My tutaj spamujemy! Kolega rivk byĹ taki uprzejmy, Ĺźeby pokazaÄ, co regulamin mĂłwi na ten temat, za co koledze dziÄkujemy. Ja ze swojej strony juĹź nie bÄdÄ pisaÄ w temacie, aby nie dostaÄ warna.
Tak, zapĹacilem za gĂłwno [czyli twoje prace] i jako, Ĺźe za ten shit zabuliĹem, to siÄ go domagam, do czego mam prawo.
WiÄc bierz siÄ do pisania, moja ulubiona jedenastolatko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum